Mogelijkheden om samen te werken met popupop

Doe mee en help jezelf

popupop is opgezet als organisatie die samenwerkt met en gebruik maakt van bestaande organisaties en locaties. Samen hopen we een rijker en spannender aanbod te kunnen realiseren voor jullie, de bezoekers. En ook jullie hulp is meer dan welkom. Hulp in de vorm van een bezoek, maar ook in de organisatie van de evenementen zelf!

Concerten in jouw zaal

Help ons als podium

Is jouw kroeg, club of loods perfect voor een concert of feest en ben je bereid te zorgen voor een aantal basisvoorwaarden? Dan helpt popupop je graag om van je zaal een poppodium voor DJ’s, singer-songwriters of bands te maken.

Om het gesprek constructief op te pakken verzoeken we je vooraf eerst een paar vragen te beantwoorden. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

vul de vragenlijst in
Jouw concertreeks in Wageningen

Help ons als organisator

Organiseer jij feesten voor meer dan 100 mensen en wil je je events naar een hoger plan tillen door nu eens wel die ene DJ te boeken? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We kijken graag samen met jou hoe we dat mogelijk kunnen maken!

Om meteen ter zake te kunnen komen, vragen we je een korte vragenlijst in te vullen. Naar aanleiding daarvan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak.

vul de vragenlijst in
Volg ons, bezoek ons, doe mee

Help ons als individu

popupop is niets zonder publiek. Daarom zoeken we ook bewust de samenwerking op met jullie. We zijn op zoek naar mensen die vanuit hun eigen achtergrond en achterban ons kunnen voeden met ideeën en vragen. Wil jij popupop als vrijwilliger verder helpen, bij producties, maar ook door soms wat vragen te beantwoorden? Meld je aan als vrijwilliger; je ontvangt dan op gezette tijden de vrijwilligersnieuwsbrief met daarin oproepen voor hulp!

meld je aan als vrijwilliger