ADF SAMSKI & BLACK ACID
Date
22 DEC
Doors open
20:00
Black Acid
20:30
ADF Samski
21:30
Tickets
€20.-

ADF SAMSKI & BLACK ACID

‘Wat begrepen is hoeft niet uitgelegd te worden’

ADF Samski gaat viraal! Hij is doorgebroken in de scene door zijn releases Breitling, No Hook 1,2 en 3 die hij in eigen beheer en zonder management heeft uitgebracht. ADF Samski is 19 jaar maar heeft een oude ziel, wat hij maakt heeft 90’s en 00’s Hip Hop invloeden maar klinkt fris en vernieuwend tegelijk. Met zijn squad ADF (alleen de fam) laat hij zien dat ‘hood’ niet alleen stress is maar dat je ook plezier kan

hebben. Ondertussen heeft ADF Samski zijn debuutalbum ”Fresh Prince Van Noord” uitgebracht waarmee hij binnen 3 kwartier meer dan 10 miljoen streams pakte!

...en hij komt niet alleen! 

BLACK ACID

In 2016 bundelen Smitty, Dashaeno, sor en DamnDamy hun krachten en vormden het collectief Black Acid. De veelzijdigheid van de groep reflecteert in hun sound - Black Acid kan je omschrijven als autonoom buitenbeen binnen de hiphopscene.

Black Acid kwam voor het eerst in de belangstelling met ‘Eigen Schuld’ van hun ‘Beter Nu Dan Ooit EP’, een track die al werd mee geschreeuwd op menig festival. Met ‘Anne Maré’ van hun laatste EP ‘Acid’ en het in 2018 uitgekomen ‘Buurjongens’ album, resultaat van een schrijverskamp met leden van o.a. ANBU, Individuals, SMIB en Black Acid. 2020 was voor Black Acid een grote verandering. Hun vriendschap werd nog sterker en hebben de jongens solo muziek uitgebracht en hun recente track Nehek.

Eerder waren de boys al te zien op o.a. Woo Hah!, Zwarte Cross, Vestival, Grow Festival, SMIB x TNO Fest, We Are Electric en deelden ze het podium met Smooky Margielaa, Zwart Licht en Leafs. Deze boys staan klaar voor meer.

Dat de jonge crew nu al een ijzersterke live-reputatie heeft, bewezen ze tijdens Popronde en 3VOOR12 Song Van Het Jaar. De afgelopen jaren hebben de heren zich individueel verder weten te ontwikkelen, om een jaar in te gaan vol positieve ontwikkeling zowel solo als collectief.