Title image
7 juni 2020

Collin Hoeve | popup bossessie!

Locatie: 't Wageningse bos
Datum: 07 juni 2020
Aanvang: 14:50 | 15:35

Evenement: Concert
Organisator: popupop

De status van de Nijmeegse singer-songwriter Collin Hoeve groeit in rap tempo door. Hoeve begeeft zich op het snijvlak van Jason Mraz en James Taylor.  Zijn bekendheid kwam in een stroomversnelling toen hij bij 3FM Serious Request het wereldrecord Songs Schrijven vestigde: 105 (!) stuks in 24 uur. En stuk voor stuk kregen ze het predicaat ‘persoonlijk’ en ‘van hoge kwaliteit’.

​Tijdens de sessie zal het tempo iets lager liggen, maar dat het persoonlijk en van hoge kwaliteit zal worden, staat nu al vast. 

Gratis of niet?
We brengen Collin Hoeve en jullie graag samen in een unieke intieme buitenhuiskamersetting. Dat kan natuurlijk alleen onder strikte voorwaarden. Die hebben we opgesteld in overleg met de gemeente. Door die voorwaarden is het aantal tickets zéér beperkt: voor de 2 minishows van 20-30 minuten hebben we in totaal 30 kaarten beschikbaar!

Je mag zelf bepalen hoeveel je wil betalen voor deze unieke ervaring. Zit je zelf krap bij kas door de Corona crisis, dan mag je ook een gratis kaartje reserveren. Het klinkt als gekkenwerk en dat is het ook. En misschien is dat wel precies wat we nodig hebben.

Hoe?
Na reservering ontvang je direct je ticket. Uiterlijk 4 juni ontvang je een mail met instructies, zoals de afgesproken plek. NB: het is belangrijk dat je een fiets in Wageningen tot je beschikking hebt!

Luister

Kijk

Volg en deel