Title image
17 mei 2020

Dan Tuffy | Letters of Gold popup sessie!

Locatie: 't Wageningse bos
Datum: 17 mei 2020
Aanvang: 14:30 | 15:00 | 15:30

Evenement: Concert
Organisator: popupop

Misschien wel de meest integere muzikant van Wageningen, maar juist ook daarbuiten terecht een zeer geliefde artiest. De maand april 2020 stond al lang in het teken van zijn nieuwe album ‘Letters Of Gold’. Een release show in Loburg en daarna een tour, alles was tot in detail geregeld.

Wat met al die plannen gebeurde, mag duidelijk zijn. Maar Tuffy liet zich niet uit het veld slaan en bracht op 24 april toch zijn album uit. Ook gaf hij eind april alsnog een release show via zijn huiskamer, die online door meer dan 400 mensen bekeken werd.

Gratis of niet?
We willen Dan en jullie graag ook in het echt bij elkaar brengen. Dat kan natuurlijk alleen onder strikte voorwaarden. Die hebben we opgesteld. Door die voorwaarden is het aantal tickets zéér beperkt: voor de drie minishows hebben we in totaal 9 kaarten beschikbaar!

Je mag zelf bepalen hoeveel je Dan Tuffy wil geven voor deze unieke ervaring. Zit je zelf krap bij kas door de Corona crisis, dan mag je ook een gratis kaartje reserveren. Het klinkt als gekkenwerk en dat is het ook. En misschien is dat wel precies wat we nodig hebben.

Hoe?
Na reservering ontvang je direct je ticket. Uiterlijk 15 mei ontvang je een mail met instructies, zoals de afgesproken plek. NB: het is belangrijk dat je een fiets in Wageningen kunt gebruiken

Luister

Kijk

Volg en deel