Title image
20 augustus 2020

Dan Tuffy | Letters of Gold uitgestelde release show in bblthk!

Locatie: bblthk
Datum: 20 augustus 2020
Aanvang: 20:00

Evenement: Concert
Organisator: popupop

We waren al vereerd dat Dan Tuffy onze serie #popupopdestoel wilde openen met een geweldige verhalensessie in de Wageningse bossen. We zijn nog blijer dat we nu ook de eerder uitgestelde album release show in Wageningen mogen doen samen met bblthk. 

Het album Letters Of Gold dat Dan Tuffy voor de zomer uitbracht, is unaniem goed ontvangen (“Een meesterwerk” | “dezelfde hypnotiserende kwaliteiten JJ Cale onweerstaanbaar”, recensie). Neem daar Tuffy’s ongeëvenaarde talent om verhalen te vertellen bij en je weet dat je een bijzondere avond tegemoet ziet! Voor deze avond neemt hij pedal steel gitarist Stefan Wolfs en contrabassiste Madelief van Vlijmen uitgenodigd als begeleidingsband.

Ook met de plek zijn we erg blij. Dat de bblthk perfect is voor een aandachtig intiem concert weet iedereen die wel eens naar Quiet Is The New Loud is geweest. De bblthk heeft hard gewerkt om haar ruimte corona-proof te maken en toch een flink aantal mensen te kunnen ontvangen.

Toegankelijk voor iedereen, pay what you like | can
We willen in deze tijd zoveel mogelijk mensen de kans geven geïnspireerd te raken door kunst en cultuur, geraakt te worden door mooie muziek. Ook willen we artiesten fatsoenlijk betalen. Soms gaat dat niet samen. Met onze serie bossessies lieten we mensen daarom zelf kiezen. Dat willen we nu ook doen, vertrouwend op jullie! Heb je iets minder te besteden, betaal dan gewoon iets minder. Kun je het missen en gun je het de artiest, schroom niet om iets meer te geven! Wat je ook kiest, zorg dat je erbij bent 🙂

Luister

Kijk

Volg en deel