Dan Tuffy & Madelief van Vlijmen met special guest Marc Constandse
Datum
19 oktober 2023
Zaal open
20:00
Aanvang
20:30
Luister
Uitverkocht

Dan Tuffy & Madelief van Vlijmen met special guest Marc Constandse

Onze eigen Dan Tuffy is net terug uit geboorteland Australië, waar hij op tour was om zijn nieuwe album te promoten. Nu komt hij terug naar zijn tweede thuis - Wageningen - om ook hier zijn nieuwe - derde - solo album te presenteren.

Dan Tuffy stond letterlijk aan de wieg van popUPop sinds ons - en zijn - allereerste bosconcert gedurende de corona-pandemie. Daarna volgden memorabele shows in de Bblthk en De Superette en we zijn er 100% zeker van dat ook deze nieuwe show op weer een nieuwe locatie eentje gaat worden voor onze geschiedenisboeken!

“Country Star” is het nieuwe album van Dan Tuffy & Song Crew en het derde soloalbum van de van oorsprong Australische en al jaren in Wageningen woonachtige singer-songwriter Dan Tuffy. Zijn Song Crew bestaat vanavond uit de getalenteerde Madelief van Vlijmen op contrabas en de pas 20 jaar oud gitaar virtuoos, Eg de Jongh. Samen zetten zij een gelaagde, organische en harmonieuze rootssound neer, met Tuffy als vindingrijke verhalenverteller in grofkorrelige melodieën.

SPECIAL GUEST: Marc Constandse

marc promo 1

Speciale gast voor deze show is de geweldige bandoneon-speler en percussionist Marc Constandse, die veel mensen kennen van de bands BIG LOW en PARNE GADJE.

Wilde Wereld is niet supergroot, dus we durven een superintieme show te beloven, maar alleen als je er snel bij bent :-) Wil je voorbereid komen, luister dan naar COUNTRY STAR op je favoriete streaming platform!