Title image

BITTERZOET: premiere Eefje de Visser film & silent disco after party Biek & Len!

koop tickets

Locatie: Heerenstraat Theater
Datum: 03 juli 2020
Aanvang: 20:45

Evenement: Concert
Organisator: popupop

Vrijdag 3 juli brengt Eefje de Visser een bijzondere concertfilm uit, die tegelijk wordt getoond in 6 grote popzalen waaronder Paradiso, Doornroosje, Effenaar. En dankzij een geweldige samenwerking met het Heerenstraat Theater ook in Wageningen! En om het feest compleet te maken, doen we er ook nog een silent disco concert achteraan van …. waar jij als filmbezoeker een koptelefoon voor krijgt!

De film biedt naast een alternatieve live show een bijzonder kijkje in haar wereld, gefilmd in De Robot Studios, een Gentse loft waarin Eefje werkt, slaapt en leeft. Met de opbrengsten wil Eefje de Visser haar crew en muzikanten door de Coronacrisis helpen.

Show tegelijkertijd in 8 popzalen & Heerenstraat Theater
Eefje en haar band zijn in topvorm en willen daarom de volledige liveshow alsnog in première laten gaan via deze concertfilm, live opgenomen in de beste audio-en beeldkwaliteit in haar huis en de studio waar ze ‘Bitterzoet’ ook maakte. De show wordt 3 juli tegelijkertijd gedraaid in onder andere Paradiso, Tivoli-Vredenburg, Effenaar, Doornroosje, Het Paard, Metropool en in Wageningen in ons eigen Heerenstraat Theater!

After party: Biek & Len silent disco!

Koop je een kaartje voor de film, dan doen wij er na afloop een koptelefoon voor de silent disco show en kun je Corona-proof afdansen bij het Heerenstraat Theater!

BIEK & LEN, een genre-overstijgend duo dat Nederlandse zang combineert met dikke elektronische beats. Een mix van Techno, Synthpop, Dance en een speelse knipoog naar de 80’s maken het repertoire dynamisch en onvoorspelbaar. Live zetten ze sets neer die een publiek meeneemt in een meeslepende, diepe en dansbare ervaring.

trailer

Volg en deel