Title image
28 juni 2020

Etan Huijs | popup bossessie!

koop tickets

Locatie: 't Wageningse bos
Datum: 28 juni 2020
Aanvang: 14:50 | 15:35

Evenement: Concert
Organisator: popupop

Singer-songwriter Etan Huijs is een muzikale levensgenieter. Een muzikant in hart en nieren, een podiumdier. Etan Huijs schrijft intrigerende, subtiele songs, recht uit het hart en op het snijvlak van folk en country. Melancholie ligt altijd op de loer en soms versnelt hij het tempo, maar de schoonheid van de melodie is er altijd. Logisch, want al zijn gehele carrière laat Etan zich beïnvloeden en inspireren door de oude meesters (Dylan, McCartney, Young), de grootheden die een stempel drukten op het muzikale landschap. Een landschap bovendien dat perfect past in het Wageningse landschap. Klaar voor een eenmalige ervaring? Reserveer nu gratis je ticket!

Gratis of niet?
We brengen Eten Huijs en jullie graag samen in een unieke intieme buitenhuiskamersetting. Dat kan natuurlijk alleen onder strikte voorwaarden. Die hebben we opgesteld in overleg met de gemeente. Door die voorwaarden is het aantal tickets zéér beperkt: voor de 2 minishows van 20-30 minuten hebben we in totaal 20 kaarten beschikbaar!

Je mag zelf bepalen hoeveel je wil betalen voor deze unieke ervaring. Zit je zelf krap bij kas door de Corona crisis, dan mag je ook een gratis kaartje reserveren. Het klinkt als gekkenwerk en dat is het ook. En misschien is dat wel precies wat we nodig hebben.

Hoe?
Na reservering ontvang je direct je ticket. Uiterlijk 25 juni ontvang je een mail met instructies, zoals de afgesproken plek. NB: het is belangrijk dat je een fiets in Wageningen tot je beschikking hebt!

Luister

Kijk

Volg en deel