Title image

Fuse in de Grote Kerk

koop tickets

Prijs: 25€ online | 35€ aan de deur

Locatie: Grote Kerk, Wageningen
Datum: 30 december 2020
Aanvang: 13:30
Zaal open: 12:30

Evenement: Concert
Organisator: popupop

Fuse is een klassiek muziekensemble met de energie van een rockband. Jong, fris, niet bang om buiten de lijntjes te kleuren. Voor liefhebbers van Flairck én Die Anarchistische  Abendunterhaltung. Je zag ze misschien wel al een keer bij Podium Witteman, maar zeker weten nog nooit in de Grote Kerk van Wageningen.

De Nederlandse superformatie brak in 2015 door en maakte furore als veelzijdige en energieke live-act. De muzikale achtergronden van het zestal hoor je terug in hun mix van klassieke composities, jazz, minimal music, volksmuziek en improvisaties die van elk optreden een unieke ervaring maken. De vernieuwingsdrang en de vele uren samen op het podium zitten ingesleten in het DNA van Fuse. Het maakt de zes vrienden aanstekelijk op elkaar ingespeeld en live onovertroffen.

Corona-korting; koop vooraf, krijg korting:
We zijn ons bewust van de onzekere tijden en de twijfel die dat veroorzaakt bij jullie, de bezoekers. De kans dat het concert verplaatst wordt, hangt op dit moment boven elk evenement. Om je over die twijfel heen te helpen, hanteren wij voorlopig de volgende aanpak:

  • koop je vooraf, dan is je kaartje goedkoper
  • wordt een evenement verplaatst, dan kun je altijd je geld terugvragen

Luister naar Fuse

Volg en deel