R&B Hiphop Night: Kimono | 4XL0317
Date
17 MAR
Doors open
22:00
Start
22:30
Tickets
Price: €7,50

R&B Hiphop Night: Kimono | 4XL0317

*R&B concert from KIMONO in Loburg followed by the new hiphop DJ-collective: 4xL0317

KIMONO is een voorloper als het gaat om de sound van hedendaagse R&B. Met zijn Nederlandstalige repertoire bekleedt KIMONO een unieke plek in het genre en wordt hij door zijn collega-artiesten en toonaangevende media als Noisey, 3VOOR12 en i-D Magazine getipt als grote belofte.

In eigen beheer bracht hij zijn EP’s ‘Meid van nergens’ en ‘AURA’ uit. Hierop werkte hij al samen met artiesten als Jonna Fraser, Ares en LouiVos, trok hij door het land met de Popronde en verzorgde hij support voor de Amerikaanse R&B- sensaties GoldLink en 6LACK. Voor zijn releaseshow in Luxor Live, Arnhem, verkocht hij binnen een dag de zaal uit.

Het leverde de zanger een platencontract bij Warner Music Benelux op en 3FM riep hem uit tot 'Serious Talent'. Zijn single 'Wilde nachten' kreeg vervolgens veel airplay. Hij is dit jaar te horen in de serie 'De Slet van 6VWO' en bioscoopfilm 'Meskina'. In september 2021 verschijnt KIMONO’s debuutalbum ‘Liefdesbang’, geïnspireerd op de gelijknamige bestseller van auteur Hannah Cuppen.