Title image
14 juni 2020

Rogier Pelgrim | popup bossessie!

Locatie: 't Wageningse bos
Datum: 14 juni 2020
Aanvang: 14:50 | 15:35

Evenement: Concert
Organisator: popupop

We zouden het kunnen hebben over de beste singer-songwriter van Nederland. Of over de Grote Prijs van Nederland. Maar liever refereren we aan eerdere geweldige shows die Rogier gaf in Wageningen. Als er iemand thuis is in het bos, dan is het wandelfanaat Pelgrim. Gegarandeerd thuiskomen bij deze dubbelsessie! 

Gratis of niet?
We brengen Rogier Pelgrim en jullie graag samen in een unieke intieme buitenhuiskamersetting. Dat kan natuurlijk alleen onder strikte voorwaarden. Die hebben we opgesteld in overleg met de gemeente. Door die voorwaarden is het aantal tickets zéér beperkt: voor de 2 minishows van 20-30 minuten hebben we in totaal 30 kaarten beschikbaar!

Je mag zelf bepalen hoeveel je wil betalen voor deze unieke ervaring. Zit je zelf krap bij kas door de Corona crisis, dan mag je ook een gratis kaartje reserveren. Het klinkt als gekkenwerk en dat is het ook. En misschien is dat wel precies wat we nodig hebben.

Hoe?
Na reservering ontvang je direct je ticket. Uiterlijk 4 juni ontvang je een mail met instructies, zoals de afgesproken plek. NB: het is belangrijk dat je een fiets in Wageningen tot je beschikking hebt!

Luister

Kijk

Volg en deel