Title image

Jasper Somsen Invites … Bart van Lier en Hans Vroomans

koop tickets

Prijs: 40 euro

Locatie: Loburg
Datum: 15 april 2021
Aanvang: 18:30 | 20:30 uur
Zaal open: 18:00 | 20:00 uur

Evenement: Concert
Organisator: popupop

Op donderdagavond 15 april verandert Café Loburg wederom een internationale jazzclub. Contrabassist/componist/producer Jasper Somsen ontvangt twee musici die jarenlang verbonden zijn/waren aan het Metropole Orkest: trombonist Bart van Lier en pianist Hans Vroomans.

Twee exclusieve jazz-club edities met max 36 bezoekers per keer
Nog steeds is de plek beperkt en ook nu gebruiken we dat om er een speciale avond van te maken:

  • jazz-club diner show diner (18:30) a €40
  • jazz-club diner show diner (20:00) a €40

Het eten wordt weer met liefde verzorgd door Foodbar Zilvr. Na aanschaf van je ticket kun je op Loburg.com/jazzclub met je ticketnummer je eet- en drankvoorkeur doorgeven.

Bart van Lier

In 1968 begon Bart van Lier als freelancer voor radio, televisie en de platenindustrie. Tot voorkort was Bart werkzaam als trombonist bij het Metropole Orkest. Verder trad hij op met Peter Herbolzheimer, Bart’s Bones, Nueva Manteca, Trio Bart van Lier en het Bart van Lier/Ilja Reyngoud Quintet. Naast zijn uitvoerende werkzaamheden is Bart een zeer gedreven docent. Zo doceerde hij aan de Folkwang Hochschule in Essen (DE) en aan de conservatoria van Den Haag, Hilversum en Amsterdam.

Hans Vroomans

Na zijn klassieke pianostudie in Den Haag behoorde Hans Vroomans tot de eerste lichting die in Nederland afstudeerde aan een Jazz afdeling (Rotterdam). Vervolgens vertrok hij voor vijf jaar naar New York. Hij studeerde daar aan de New York University en trad op met o.m. Randy Brecker en Eddie Daniels. Bij zijn terugkeer in Nederland werd hij de vaste pianist van het Metropole Orkest, waarmee hij een Grammy Award won en samenwerkte met o.a. Ivan Lins, John Scofield, Al Jarreau, Vince Mendoza en Kurt Elling. Naast een veel gevraagd pianist voor studiosessie en bij de grote Duitse radio orkesten, is hij bekend om zijn samenwerking met Paul van Vliet (UNICEF) en Trijntje Oosterhuis. Hij bracht enkele (solo)albums onder zijn eigen naam uit. Hans is docent aan het Conservatorium van Amsterdam.

Luister naar
Bart van Lier

Luister naar
Hans Vroomans

Luister naar
Jasper Somsen

Volg en deel