Title image

Jasper Somsen Invites … Peter Tiehuis & Marcel Serierse!

Locatie: Loburg
Datum: 25 juni 2020
Aanvang: 18:00 | 20:00

Evenement: Concert
Organisator: popupop

Op donderdagavond 25 juni verandert Café Loburg in een echte internationale Jazzclub. Contrabassist/componist/producer Jasper Somsen ontvangt tijdens deze speciale editie van zijn concertserie twee zwaargewichten uit de Nederlandse muziekgeschiedenis: gitarist Peter Tiehuis en drummer Marcel Serierse.

Twee exclusieve jazz-club edities met max 24 bezoekers per keer
Loburg kan op dit moment maximaal 24 mensen ontvangen. Een uitgelezen kans voor een bijzondere setting: een heuse jazz-club diner show, met een heerlijk diner (18:30) of een op maat geserveerde bites & borrel assortiment (20:00). Het eten wordt met liefde verzorgd door Foodbar Zilvr. Na aanschaf van je ticket kun je op Loburg.com/jazzclub met je ticketnummer je eet- en drankvoorkeur doorgeven.

We hebben per show de volgende plekken beschikbaar:

  • 2 plekken voor individuen
  • 7 tafels voor 2 personen
  • 2 tafels voor 4 personen


Het hoofdgerecht: Peter Tiehuis en Marcel Serierse
Laten we niet vergeten waarom we bij elkaar komen. Om te genieten van drie geweldige muzikanten. Bassist Jasper Somsen behoeft weinig toelichting. Vanavond heeft hij voor ons uitgenodigd Peter Tiehuis en Marcel Serierse.

Peter Tiehuis
Peter Tiehuis staat alom bekend als een van de meest gehoorde gitaristen in Nederland, in op de radio en TV. Al jaren is hij van vaste waarde bij het Metropole Orkest, Ilse de Lange, Trijntje Oosterhuis, Chris Hinze en speelde zelfs nog bij de voormalige nationale omroep bigband The Skymasters. Hij deelde het podium met Toots Thielemans, Benny Goodman, Freddie Hubbard, Stan Getz, Al Jarreau, Tina Turner, Chaka Khan, Mike Stern, Bob Mintzer, Jasper van ‘t Hof, Elvis Costello, Gino Vannelli, Randy Crawford, George Duke, Herbie Hancock en Steve Vai.

Marcel Serierse
Na zijn studie bij Steve Gadd en Mel Lewis heeft Marcel Serierse zich ontwikkeld tot een van de veelzijdigste en meest gevraagde drummers van Nederland. Jimmy Heath, Ronnie Cuber, Randy Brecker, Bob Brookmeyer, Johnny Griffin, Michel Petrucciani en de NDR Bigband zijn maar enkele namen op zijn zeer indrukwekkende CV. Marcel is docent aan het Conservatorium van Amsterdam. Jasper en Marcel stond samen op het podium met o.a. John Beasley, Maria Mendes en in 2016 in Loburg met pianiste/vocaliste Sanna van Vliet.

Luister naar
Peter Tiehuis

Luister naar
Marcel Serierse

Luister naar
Jasper Somsen

Volg en deel