Songlines II met Subterranean Street Society
Start wandeling
14:00
Zaal open
18:40
Aanvang
18:45
Tickets aansluitende film
www.heerenstraattheater.nl
Organisatie
Heerenstraat Theater ism popUPop
Tickets
GRATIS (wel reserveren!)

Songlines II met Subterranean Street Society

Nadat Arnold de Boer ons 'work in progress' project Songlines lanceerde, hebben we nu de tweede Songlines productie met Subterranean Street Society! Frontman Louis komt net als Arnold een dag wandelen en zal zijn indrukken omzetten in muziek. Maar we gaan ook een paar dingen anders doen. Deze keer mag je namelijk meewandelen! 

Louis, geboren in Kopenhagen, zwerfde als straatmuzikant door Europa, voordat hij voor de liefde permanent in Amsterdam belandde, dus het ronddwalen is hem niet vreemd. Precies daarom vonden we in hem de perfecte tweede gast!

WAT, HOE, WAAR?

  • We beginnen op 1 juli om 14:00 bij de hoofdingang van het Belmonte Arboretum, waarna we een wandeling van ongeveer 2 uur maken.
  • Na afloop drinken we samen wat bij het Heerenstraat Theater, waarna we Louis de rust gunnen om de indrukken te verwerken.
  • Diezelfde avond zal hij het resultaat delen in een kort optreden, voorafgaand aan de geweldige en passende reizigersfim Nomadland. Je kunt gratis reserveren voor het optreden en het korte interview.
  • Wil je aansluitend ook naar de film, dan kun je daarvoor HIER een kaartje kopen!