Title image
24 mei 2020

Toeknee Tee | popup bossessie!

Locatie: 't Wageningse bos
Datum: 24 mei 2020
Aanvang: 14:30 | 15:00 | 15:30

Evenement: Concert
Organisator: popupop

Toeknee Tee is een woordsmid en producer uit de VS die al een flinke wereldreis erop heeft zitten. Begonnen als dj in Sydney pakte hij ergens op weg naar Europa een mic ter hand en transformeerde tot de woordkunstenaar die hij nu is. 10 country Tony krijgt nu in Nederland steeds meer erkenning en waardering voor ‘Neder versing’ een Amerikaans perspectief op het Nederlandse leven zonder “b!tches & H0s”.

Gratis of niet?
We willen Toenkee Tee en jullie graag ook in het echt bij elkaar brengen. Dat kan natuurlijk alleen onder strikte voorwaarden. Die hebben we opgesteld. Door die voorwaarden is het aantal tickets zéér beperkt: voor de drie minishows hebben we in totaal 9 kaarten beschikbaar!

Je mag zelf bepalen hoeveel je wil betalen voor deze unieke ervaring. Zit je zelf krap bij kas door de Corona crisis, dan mag je ook een gratis kaartje reserveren. Het klinkt als gekkenwerk en dat is het ook. En misschien is dat wel precies wat we nodig hebben.

Hoe?
Na reservering ontvang je direct je ticket. Uiterlijk 22 mei ontvang je een mail met instructies, zoals de afgesproken plek. NB: het is belangrijk dat je een fiets in Wageningen kunt gebruiken!

Luister

Kijk

Volg en deel