YN YN
Datum
5 augustus 2021
Zaal open
19:45
Aanvang
20:00
Tickets
online: € 12,50
aan de deur: €15,-

YĪN YĪN

Vier Limburgse muzikanten, geïnspireerd door de zuid-oostelijke Aziatische muziek uit de 60's en 70's, dompelen keer op keer hun publiek onder in musicale avond  met een hommage aan de Aziatische culturen. De energieke samenstelling van wereld muziek met disco, funk  en verscheidende elektronische genres creëert een onvergetelijke muziekervaring. 

YĪN YĪN symboliseert de twee vrouwelijke schaduw kanten van de Yin Yang waarbij creativiteit gevonden wordt in het 'onbalans'. Waar ooit de eerste demo opgenomen werd in een balletschool dichtbij een alpacaboerderij, heeft YĪN YĪN nu meer dan 100.000 maandelijkse luisteraars op Spotify en streeft deze succesvolle funkband af op een fenomenale zomer met een geplande tour door Nederland, Duitsland en Frankrijk. 

In 2019, na het uitbrengen van hun eerste album: 'The Rabbit That Hunts Tigers', stonden zij al op Lowlands wat opgevolgd werd door menig ander festival. En op 5 Augustus zullen zij optreden in het Junuspark in Wageningen! Dit wordt een schitterende avond waarbij de unieke psychedelische klanken van YĪN YĪN het onmogelijk maken niet te dansen en iedereen zal gaan genieten van een wereldse zomeravond.