De box gaat open: eerste zoom party op 5 mei met DLN

De box gaat open: eerste zoom party op 5 mei met DLN

We kondigden het eerder al voorzichtig aan, nu is het zover. De popupop box gaat open: dinsdag 5 mei organiseren we een heel speciaal bevrijdingsfeest voor iedereen die er op tijd bij is: Especial w/ DLN! Een Zoom Party met dj-collectief DLN, die vanaf 21:00 je huiskamer, zolder, studentengang, man cave, omtovert tot een dampende dansvloer. Geheel in lijn met het thema van de 75e bevrijdingsdagviering: jij maakt het verschil!

Dinsdag 5 mei om 21:00 gaan Ramos en Miguel los op hun decks. Je kan nu een kaartje reserveren, dat je toegang geeft tot de beperkte plekken in onze Zoom Party. En daarna is het ook aan jou. Je mag stilletjes meedansen zonder je eigen camera te delen. Maar het wordt natuurlijk pas echt leuk als je behalve kijkt ook gezien kan worden. En als anderen jou helemaal uit je dak zien gaan in je woonkamer, maak jij het verschil op dit feestje :-)

Hoe dan?

Eenvoudig: reserveer nu gratis je ticket via onze ticketshop. Je moet je aanmelden met je mailadres. Dat hebben we nodig om je vlak voor de 5e mei instructies op te sturen voor het inloggen op de Zoom Party. Daarna is het wachten op de dag. We willen natuurlijk wel een goed feest neerzetten en dat gaat niet lukken zonder jullie. Dus stap over je schaamte heen, zet je schroom aan de kant en bereid je voor. Heb je een beamer? Aansluiten! Je stereo aan je computer is een inkoppertje. En bij een beetje feest versier je de boel. Slingers, grote planten, we willen ze allemaal zien op 5 mei. Dress code? Bespreek het met je vrienden op onze Facebook event page. Maak het verschil en help ons om in deze rare tijd een memorabel moment te creëren!

Tot de 5e!