Cultuurzomer is aan!!

Cultuurzomer is aan!!

Cultuurzomer 2021 is aan! Gisteren was zomaar cultuurminister Ingrid van Engelshoven in Wagga om het openingslintje te knippen. Het was zo'n klassieke bijeenkomst waar wij rockers wat van vinden, maar het voelde ook als waardering voor het organiseren van wat vorig jaar nog een éénmalige absurde actie leek: een zomer lang breed cultuuraanbod als antidote tegen de culturele verlamming door corona, in de vorm van een doorlopend cultuurprogramma. Dit jaar werd dat aanbod 3x zo groot en de samenwerkingen met locaties intensiever en beter. Het resultaat: 8 weken lang programma op vier officiële locaties en inmiddels al extra locaties met schaduwprogrammering van mensen en clubs die aansluiten op het momentum. Een sneeuwbal die rolt. In de zomer. Ik word daar blij van. Ik hoop jullie ook.

Op dag 1 beginnen we rustig met een nieuwe #Songlines oogst. Subterranean Street Society gaat vanmiddag met ons lopen en vanavond optreden in het Heerenstraat Theater. Ben je daarna goed in de stemming, dan kun je doorpakken in Proost! voor een concert van You Should Get To Know Us georganiseerd door onze vrienden van Popcultuur Wageningen. En als je echt je zaakjes op orde hebt, kun je daarna nog door naar de strak uitverkochte silent disco met MiniCulture in de Grote Kerk. En dat is dan dag 1 van 50, met alleen ons programma. Het belooft een hete zomer te worden :-)

Al onze shows vind je natuurlijk hier, maar het complete aanbod van de Wageningse Cultuurzomer staat hier, met links naar tickets als je die nodig hebt!