Een nieuwe winterslaap

Een nieuwe winterslaap

Helaas moeten we weer in winterslaap, voor in ieder geval 3 weken. Waar we de afgelopen zomer nog zitconcerten hebben georganiseerd, zijn alle shows van dit najaar - heel bewust - géén zitconcerten. We waren er met zijn allen heel erg aan toe : staan, dansen, bewegen, dat gevoel dat een concert anders maakt dan een luistersessie. Dat we daarin niet alleen staan bleek de dag van de persconferentie op 12 november bij De Kift. Zowel publiek als band waren enorm blij met een avond waar we samen even echt los mochten gaan.

Maar helaas moeten de aankomende momenten weer uitgesteld worden vanwege de nieuwe maatregelen. Concreet zijn we genoodzaakt in ieder geval de concerten van 19 november (Kingsta & mBoy) en 2 december (Somsen Invites…) uit te stellen. Vanwege de onzekerheid doen we dat even ‘tot nader order’. We willen voorkomen dat we je nu lekker maken met een concert op 4 december om je vervolgens op 3 december toch weer te moeten teleurstellen.

Tegelijkertijd willen we ook niet op de zaken vooruitlopen. Geplande shows EUT, ADF Samski en DeWolff blijven dan ook nog staan. Mochten we vanaf begin december weer echt los mogen, dan hebben we meteen een paar mooie shows in het vooruitzicht. 

Tot slot: kocht of koop je een ticket voor één van deze shows en wordt deze daarna verhuisd, dan krijg je altijd je geld terug als je dat wil.

Zoals voor zovelen anderen geldt ook voor ons dat we onze best doen om ons elke keer aan te passen aan de nieuwe realiteit en binnen de mogelijkheden te kijken wat we wel voor je kunnen organiseren. Voor nu is dat helaas weinig meer dan de belofte dat we niet opgeven en de hoop uit te spreken dat we je snel weer mogen zien bij één van onze avonden.

Groet
Team popUPop