Meld je nu aan voor Ede-Wageningen Ontspoort! 2023

Samen met Astrant Ede en Popcultuur Wageningen organiseerden we in 2022 de eerste editie van Ede-Wageningen: Ontspoort! Hierbij hebben meer dan 15 acts uit de Ede/Wageningen regio hun weg gevonden naar de podia in Astrant. In alle ruimtes vonden optredens plaats; de concertzaal, het café en onze tuin. Dat was zo tof dat we het dit jaar weer gaan doen! Ook in 2023 gaan we weer vol gas zoeken naar acts uit de regio. Bands, producers, rappers, akoestische acts en aanverwanten krijgen de kans om zich in 20 minuten tijd te presenteren op het podium.

Verwacht een enorm scala aan genre’s, lokale acts & promoters van festivals en evenementen, een gevulde zaal met bezoekers en heel veel talent en gezelligheid in de blender! Dat is Ontspoort!

Nieuw in 2023: de Muzikantendag! Dit is een kennisdeling en netwerkdag voor alle muzikanten uit Ede en Wageningen waar ze kunnen netwerken met professionals, panels en workshops kunnen volgen. Deze middag vindt plaats voorafgaand aan Ontspoort! En we sluiten af met een gezamelijk diner tussen 17:00 – 19:00 uur.

Alle activiteiten plus diner zijn gratis toegankelijk voor acts, artiesten en aanverwanten. Aanmelden voor deze avond + muzikantenmiddag kan vanaf zondag 19 maart.