MERRY XMAS

MERRY XMAS

De koude dagen zijn aangebroken en het is al bijna tijd om stiekem vuurwerk af te steken en het einde van het jaar te vieren. Het was een lastig jaar, maar ook weer een bijzonder jaar waar we met bescheiden trots op terugkijken: YinYin kwam naar Wageningen, WagaStorm zette de Grote Kerk op zijn kop, De Kift deed hetzelfde met de Junushoff, wij gingen dj-en bij de graffiti HOF in de haven en beukten met Prins S en de Geit het plafond van nieuwe hotspot Superette eruit tijdens het succesvolle Petit Prix Festival. 

Eigenlijk zouden we het jaar uit en in knallen met twee grote namen: ADF Samski in december en deWolff in januari. Dat ons en jullie dat net voor de finish door de neus werd geboord deed pijn. “Niet weer!!??” was heel even de vibe. Maar hey, als opgeven geen optie is omdat de liefde te groot is, ga je gewoon door toch? Daarom dus na een dagje wonden likken meteen maar onze eerste avond in Unitas bevestigd! Rockband Splinter gaat op 3 maart de kelder van Unitas schoonblazen en we hopen dan ook dat je daar weer bij bent (klik op de foto). 

Oh en ja, de roddels zijn waar! Wij zijn aan het zoeken voor een eigen (tijdelijke) locatie. Dus mochten jullie een verlaten pand of loods in Wageningen hebben gespot, aarzel dan niet om ons te tippen!  

Gelukkig Kerstfeest en tot in 2022!