Wie wat bewaart, heeft wat! Subterranean Street Society Songline nu online!

Wie wat bewaart, heeft wat! Subterranean Street Society Songline nu online!

Na de start van ons Songlines project in mei, waarbij we op zoek gaan naar de grondtoon van Wageningen, kwam afgelopen zomer Subterranean Street Society als tweede muzikale gouddelver op bezoek in Wageningen. In wat een natte dag leek te worden, liepen we met een klein gezelschap door de Wageningse Uiterwaarden en het centrum van de stad, om te eindigen in het Heerenstraat Theater, waar Louis een bijzonder intiem optreden gaf voor het publiek dat aansluiten naar de geweldige en toepasselijke film Nomadland ging.

We hebben de opname en de route bewust vastgehouden. Ten eerste omdat we het je graag wilden geven als opwarmer voor een concert van de band Subterranean Street Society, in december 2021. Maar ook omdat in deze wisselvallige tijden het heel fijn is om nog iets achter de hand te hebben voor zware tijden. De aankondiging van strengere maatregelen die onze agende de komende drie weken leeg veegt, is wat ons betreft een goed moment.

SONGLINES

In de serie Songlines vraagt popUPop artiesten de muziek waaruit Wageningen en omgeving ooit is ontsproten, al lopend terug te vinden en op te nemen om zo een nieuwe landkaart te maken. Muziek als een kaart die je gidst door het landschap en je leidt langs plaatsen, gebouwen, objecten, gelijken en gastvrijheid en zo dichterbij 'the dreaming' van onze regio brengt.