Derde Songlines met Remco de Kluizenaar in samenwerking met WUR laat je door de muren van de universiteit luisteren!

Derde Songlines met Remco de Kluizenaar in samenwerking met WUR laat je door de muren van de universiteit luisteren!

Remco (wij mogen Remco zeggen ;) stortte zich - ook dankzij zijn artist in residence bij de WUR - vol overgave op een enorm ambitieus project. Conceptueel is het echter heel eenvoudig: als je over de campus loopt, zou je zo graag horen wat er achter de ramen van die immense gebouwen gebeurt. 

Dat is precies wat Remco heeft gebouwd en gecomponeerd! Hij sprak uitvoerig met mensen die werken aan de eiwittransitie, vroeg hen ook een geluidsbijdrage te leveren dat resoneert met de onderzoeken die ze uitvoeren, en combineerde de interviews en de geluiden tot een soundtrack die je alleen kunt horen als je over de campus loopt! Met recht het geluid van de plek, letterlijk gekoppeld aan de locatie! Wat ons betreft voor eeuwig!

SONGLINES

In de serie Songlines vraagt popUPop artiesten de muziek waaruit Wageningen en omgeving ooit is ontsproten, al lopend terug te vinden en op te nemen om zo een nieuwe landkaart te maken. Muziek als een kaart die je gidst door het landschap en je leidt langs plaatsen, gebouwen, objecten, gelijken en gastvrijheid en zo dichterbij 'the dreaming' van onze regio brengt.

 

Luister zelf

Geen woord kan beter uitleggen wat Remco heeft gemaakt dan een klein voorbeeldje:

Doe de soundwalk zelf

Meer over Remco

Remco doet veel meer. Kijk op zijn website en ontdek andere projecten of schakel hem in om bij jou iets bijzonders te creëren.