Tegen de stroom in de muziek vieren met 2 concerten in de Grote Kerk

Tegen de stroom in de muziek vieren met 2 concerten in de Grote Kerk

Je leest het goed, we nemen alvast een voorschot op het goede nieuws en grijpen de kerstvakantie aan om dit jaar nog één keer onze honger naar muziek te stillen. Op 30 december hebben we twee perfecte acts in de Grote Kerk van Wageningen.

We beginnen onze kerstspecial om 13:30 met Fuse, het rocksterrenensemble uit de klassieke hoek. Je zag ze misschien al vlammen bij Podium Witteman, maar nog nooit in de Grote Kerk. Diezelfde avond openen we om 20 uur de deuren nog een keer, dan voor Roosmarijn, multi instrumentalist en geweldige zangeres en liedjesschrijfster. Voor iedereen die van My Brightest Diamond en Andrew Bird houdt. En om het feest compleet te maken neemt ze ook een danseres mee. 

Je vraagt je misschien af of het wel reëel is, zo vroeg alweer een concert. Het eerlijke antwoord is: dat weten wij ook niet zeker. Wel weten we dat als we nu niets organiseren er straks ook niets te beleven valt. Daarom springen we nu in het diepe, hopelijk met jullie. En als corona ons dwingt op te schuiven, doen we dat gewoon. Gekochte kaartjes (goedkoper dan op de dag zelf) blijven geldig en je kunt natuurlijk ook je geld terug krijgen als we moeten verplaatsen. 

Voor onze eerdere geplande concerten van WIES, Ten Times A Million en JAsper Somsen Invites… is dat inmiddels gelukt. Ten Times A Million spelen op 26 januari in Loburg, Jasper Somsen Invites is verplaatst naar 4 februari en WIES komt 31 maart 2021 naar Wageningen.

Hopelijk tot ziens op 30 december in de Grote Kerk of in het nieuwe jaar bij een van de andere concerten!