s
Mogelijkheden om samen te werken met popupop

popupop, een project van Wageningen Live

popupop wordt als project uitgevoerd door de Stichting Ondersteuning Livemuziek Wageningen, in de lokale volksmond beter bekend als Wageningen Live. Het idee en daarna uitgewerkte plan is bedacht en opgesteld door het bestuur van Wageningen Live. Op het moment dat de gemeente groen licht gaf en subsidie vrij maakte voor een periode van 4 jaar (2020-20230) is bestuurslid en popupop initiator Ron van der Sterren uit het bestuur gestapt om de daad bij het woord te voegen en popupop uit te kunnen voeren als project.

In het eerste jaar van popupop heeft Wageningen Live als stichting een metamorfose ondergaan. Oud voorzitter Maarten Hack is na zijn overlijden uiteindelijk vervangen door oud bblthk directeur Sjaak Driessen. Penningmeester René Bastiaansen is opgevolgd door Lieuwe Brouwer De huidige samenstelling (31-12-2020) van het bestuur is als volgt:

Sjaak Driessen; voorzitter
Lieuwe Brouwer; penningmeester
Marijn van der Meij : secretaris
Theo de Bruijn; bestuurslid

Wageningen Live zal als stichting elk jaar middels een jaarverslag inclusief financiële verantwoording afleggen over haar activiteiten, inclusief popupop. Deze kun je vanaf half 2021 terugvinden op de site van Wageningen Live.

s