TWEE STEDEN, ÉÉN SHOWCASE

Samen met Astrant Ede en Popcultuur Wageningen organiseren we sinds 2022 Ede-Wageningen Ontspoort! een showcase festival waar we op drie verschillende podia meer dan 15 acts uit de regio een podium en publiek bieden. 

Verdeeld over de concertzaal, het cafépodium en de tuin passeren alle soorten muziek voorbij, van akoestische pop via keiharde nederrap tot full blast powerrock, allemaal krijgen ze twintig minuten de tijd om te laten zien wat ze in huis hebben.

Vanaf 2023 voegen we daar overdag ook een muzikantendag aan toe: een kennisdeling en netwerkdag voor alle muzikanten uit de regio Ede-Wageningen, waar we een keur aan professionals aan het woord laten in panels en workshops en waar muzikanten natuurlijk ook onderling kennis en ideeen kunnen uitwisselen. Deze netwerkdag voor onze lokale helden sluiten we af met een gezamenlijk diner zodat we daarna klaar zijn voor het showcase festival! Alle activiteiten plus diner zijn gratis toegangkelijk voor acts, artiesten en aanverwanten. Aanmelden voor deze avond + muzikantenmiddag kan vanaf zondag 19 maart via:

AANMELDEN ONTSPOORT & MUZIKANTENDAG! 2023